Galleri
Fotodagbok 2013
 


April

Valparna fem dagar gamla
20130419

Valparna växer och i går var de fem dagar gamla. Då var det dags att klippa klorna för första gången. Alla tre har en mycket vacker mörk röd färg och nu söker vi fodervärd åt den lilla tiken.


En mycket hungrig liten valp.


Vem kan motstå ett sånt underverk?


På bilden ser den ganska ljus ut, men valpen på bilden ovan stämmer mer överens om verkligheten.


Valparna
20130415

I lördags den 13 April födde Ann-Kristin sina valpar. Tre stycken röda små knyten. Två tikar och en hane. Allt gick väldigt snabbt och hon fick de första sammandragningarna klockan 11 på förmiddagen. Bara en kvart senare började hon krysta och det kom vätska. Då ringde jag Carola som upplyste mig om att det nog inte var långt kvar tills den första valpen kom. Hon skulle inte hinna komma tills dess så hon instruerade mig hur jag skulle göra. 12.10 föddes den första tiken och en halvtimma efter den kom hanen. Carola hade fortfarande inte kommit så jag fick sköta det på egen hand tillsammans med Ann-Kristin. det gick fin, fint och när Carola kom anlände den sista tiken vid 13.00.

Vi är så lyckliga och stolta över vår duktiga tös som sköter sina valpar på ett sånt fint sätt. Jag sover hos dem på nätterna och det är svårt att slita sig från dem.

Fler bilder kommer framöver. Jag lovar :)


Vår tjocka lilla tös
20130412

Om bara tre dagar är det dags för vår lilla Ann-Kristin att få valpar. Det ska bli så spännande att se vad och hur många som tittar fram, men vi har gissat på fyra stycken. Hanen är röd men har gett svarta valpar, så vi hoppas på en blandning.


Ann-Kristin för en vecka sedan. Nu är det bara tre dagar kvar!


Njuter i solen!


Myser i sängen!

 

 

Tillbaka till galleri

Hem