Första dagen
Söndag 8 Juli 2012, kl. 09.27

Då var det äntligen dags för årets första semesterdag. En väldigt efterlängtad sådan. Inte för att jag har någon semester, jag är ju sjukskriven, men känslan finns ändå där eftersom husse är hemma. Vi har den helt oplanerad. Tänkte göra lite så  utflykter här runtomkring Skåne och även ta en tur till Småland. Kanske hälsar vi även på min bror och hans familj i Stockholm.

Vi firade jag och husse i går. Inget särskilt, bara att han nu är ledig i fyra veckor. Jag hade köpt gåslever och champagne och  gjort en tiramioutårta (stavas nog inte så va?). Det är härligt det där med att sätta guldkant på vardagen. Vi satt och  njöt av godsakerna och pratade om allt som kanske inte blir sagt i vardagen. Även om det inte var någon sol, så var det en sån där härlig sommarkväll. Lagom varmt så man ändå kunde sitta ute.

Vi ska försöka ha en "nyttig" semester i år. Det brukar ju annars vara så att man unnar sig lite extra just för att man är ledig. Jag är så besviken på mig själv eftersom jag har gått upp en del i vikt av alla de kilona som tappade i vintras. Lovade mig själv att det inte skulle bli så här, men jag höll inte det löftet. Det gör mig arg och ledsen och jag måste hitta ett sätt att hålla vikten när jag väl har tappat den. Nu tar vi nya tag. Jag ger inte upp även om det inte är så kul att väga sig just nu.

I dag blir det en tur till Uffe, Soffi och Axel. Vi fick över en hel del av tårtan så den tänkte vi ta med oss.
Så är läget just nu. Ganska lugnt med ångesten även om den plågar mig varje dag. Den sitter som en liten djävul på axeln och vägrar försvinna. Dock är jag tacksam över de dagar när den inte är så stark och jag kan koppla av.

Ha en riktigt skön söndag. Stor kram
Matte, Melle och Ann-Kristin

 Hem