Vår lilla tös har blivit stor
Söndag 22 Januari 2011, kl. 07.32

Vår lilla tös har blivit stor. I fredags och lördags blev hon parad med en röd hane (återkommer med mer information om honom senare). Allt gick bra och till skillnad från de förra försöken, visade hon upp sin bästa sida redan från början. Tidigare har hon varit ilsken och inte velat att någon hane skulle para henne, men med denna ståtliga man var det inga problem. Nu väntar vi spänt och hoppas så innerligt att det blir valpar i slutet av mars. Som det är planerat nu kommer vi att ha valparna här hemma de första tre veckorna. Sedan kommer Carola att ta hem dem till sig eftersom hon är så van vid att uppfostra de små liven. För er som inte vet så är vi fodervärdar åt Ann-Kristin.

För andra gången i år har jag blivit sjuk i någon slags konstig förkylning. Smärtan i kroppen är intensiv och gör verkligen ont. Jag har feber, men inte mer än runt 38 grader. Vi hade hela denna helgen inplanerad med kortspel tillsammans med Micke och Cina och i dag skulle pappa, Ingela och Felix komma. Allt blev inställt och jag tillbringade i stället lördagen i sängen.
Min psykiska hälsa har inte heller varit så bra. Precis som förra året vid den här tiden känner jag mig nedstämd och deprimerad. En känsla av tomhet infinner sig och det känns som en stor börda att mörkret sakta men säkert byts ut mot ljus och att våren börjar närma sig. Jag längtar redan till nästa höst. Vissa dagar har varit fyllda av ångest, andra har varit bättre. Jag har velat gråta för att lätta på smärtan, men har inte kunnat, förrän nu i veckan. Det kändes så skönt och befriande och jag önskar med hela mitt hjärta att det inte ska bli värre än så här.

Hoppas nu att söndagen blir en angenäm dag för er alla. Jag får väl lägga mig under det varma täcket igen :) Stor kram
Matte, Melle och Ann-Kristin

 Hem